HYDRIVE is een merk onafhankelijk radiografisch besturingssysteem ontwikkeld door JHS. HYDRIVE biedt de mogelijkheid om een vrachtwagen middels een afstandsbediening te verplaatsen. Doordat de chauffeur op zijn of haar werkplek kan blijven waardoor de productiviteit en veiligheid wordt verhoogd.

Voorbeelden van situaties waarbij HYDRIVE een meerwaarde biedt:

Plaatsen van rij- en betonplaten

Plaatsen van keerwanden

Plaatsen van wegafzettingen en -barrières

Precisieplaatsing van grind, grond en meer

Voertuigen voorzien van containersystemen

Speciaal transport

Door een geavanceerde samenwerking van diverse hard- en software is het voertuig uiterst nauwkeurig te bedienen. HYDRIVE kan volledig proportioneel (de-)accelereren, hierdoor kan je de truck geleidelijk sneller of langzamer laten rijden of rustig remmen. Door de samenwerking van het systeem en sensoren aan de voorzijde van de vrachtwagen wordt de veiligheid gewaarborgd. Zodra de sensoren een object zien wordt er een ‘’Full-Brake’’ gegenereerd.

 

De afstandsbediening is compact en logisch ingericht waardoor HYDRIVE erg gebruiksvriendelijk is. Naast de joysticks voor het rijden en sturen is de afstandsbediening voorzien van een ”automatische middenstand” knop. Zodra deze knop wordt geactiveerd gaan de wielen exact recht staan. De afstandsbediening is voorzien van een motor start-stop systeem wat resulteert in brandstof besparing.

Bewezen techniek powered by Jansen Hydrauliek Service!

Bent u benieuwd geworden wat HYDRIVE voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met ons verkoopteam!